Història

Som una petita empresa familiar que vam iniciar el nostre recorregut l’any 1993 a Castellbisbal i que, vint anys més tard seguim apostant pel nostre negoci basant-nos en el COMPROMÍS, la QUALITAT i el SERVEI.

Després d’aquests 20 anys mantenim la il•lusió, i encara que amb una situació econòmica més complicada que llavors, obrim un nou punt de venda a Barcelona, continuant amb la nostra filosofia i valors, pensant que el més important és oferir sempre als nostres clients el millor de nosaltres i del nostre equip.

La nostra gran experiència en el sector avala el nostre treball i la nostra passió pel món de la reforma integral. En la decoració d’interiors, fa que estem en contínua recerca d’últimes tendències per poder-les transmetre a qui ha dipositat la seva confiança en nosaltres. Seguim millorant cada dia, assumint cada projecte com un nou repte amb l’objectiu de satisfer els nostres clients.

La nostra garantia de qualitat està avalada pel nostre equip de professionals altament qualificats per a la realització de cadascun dels nostres projectes.

Posem a la seva disposició el nostre servei d’assessorament tècnic i estètic per aconseguir l’ambient desitjat per a vostè, adaptant-nos sempre al seu espai i creant la millor solució.